Ingezonden persbericht


Amersfoort, 17 september 2004

NIEUWSBERICHT

Conceptronic introduceert de Earbridge Bluetooth( headset

Conceptronic introduceert deze maand de Earbridge - een comfortabele en lichtgewicht Bluetooth( headset waarmee handsfree en draadloos bellen wel heel makkelijk wordt.

Conceptronic Earbridge Bluetooth( headset

Tot 10 ~ 20 meter afstand vanaf de mobiele telefoon comfortabel, handsfree en draadloos bellen. De Earbridge is de ultieme handsfree, draadloze oplossing voor mobiele telefoons. De headset is zeer ergonomisch en draagt daardoor erg comfortabel aan zowel het linker- als rechteroor. Het lichtgewicht apparaat (12.2 gram incl. batterij) beschikt over een goede akoestieke kwaliteit en ondersteunt spraakherkenning. Deze headset kan zowel als hoofdtelefoon als microfoon worden gebruikt bij het chatten, on-line spelletjes spelen en videoconferencing, wanneer hij wordt verbonden met een Bluetooth( ondersteunde mobiele telefoon. Verder zitten er een knop op voor volume en beantwoorden, beginnen en beëindigen van een gesprek.

De headset wordt geleverd met AC/DC oplader, reiszakje en

-koord en is leverbaar vanaf medio september.

Met de introductie van de Earbridge vult Conceptronic haar Bluetooth( productlijn aan met een ergonomische headset en beantwoordt daarmee de groeiende vraag naar draadloze randapparatuur. Bluetooth( is een techniek die randapparatuur binnen een bereik van 10 ~ 20 meter (class II) of 100 meter (class I) draadloos kan aansturen met een snelheid tot 1 Mbps. Conceptronic streeft naar een complete range met Bluetooth( producten om de mobiele telefonie-markt en PC-gebruik dichter bij elkaar te brengen.

Het Conceptronic Bluetooth® assortiment bestaat uit: USB adapters (10 of 100 meter versie), Compact Flash adapter, PC Card, Printer Kit, Modem Kit, Access Point en natuurlijk de nieuwe Earbridge Headset.

Bluetooth( is a trademark owned by Bluetooth SIG, Inc. and is used by Tulip Computers under license.

Conceptronic - het Europees geregistreerde communicatiemerk van Tulip Computers - is specialist op gebied van mobility & connectivity, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Conceptronic

Linda van Iterson

Postbus 150

3800 AD AMERSFOORT

Tel: 033 - 45.49.470

Fax: 033 - 45.49.460

E-mail: linda.vaniterson@2L.net
Internet: www.conceptronic.net