Ingezonden persbericht


Persbericht

Oracle nederland stelt raad van advies aan

De Meern, 17 september 2004 - Oracle Nederland maakt de benoeming van een Raad van Advies bekend. In dit adviserend orgaan hebben prominente personen uit het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid zitting, die gezamenlijk als klankbord gaan fungeren voor het managementteam van Oracle Nederland. Als adviseur gaat de raad Oracle helpen zijn positie in de Nederlandse markt nog verder te versterken door een hoge betrouwbaarheid als zakelijke partner, het juiste netwerk van contactpersonen en de juiste strategische aanpak.

De Raad van Advies van Oracle Nederland bestaat uit voorzitter Thomas Cohn (voormalig voorzitter Raad van Bestuur van Siemens Nederland), Hella Voute-Droste (voormalig Tweede Kamerlid voor de VVD) en Koos Tesselaar (oprichter Tesselaar Marketing Services en per 1 oktober Group CEO, De Boer Tenten). De intentie is om de Raad van Advies in de loop van dit jaar uit te breiden met een vierde lid.

"Oracle speelt een belangrijke rol in de automatisering van primaire processen binnen organisaties. Onze klanten vertrouwen steeds meer op ICT als brenger van kostenverlaging en effectiviteit in de bedrijfsvoering. Om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, wordt er in toenemende mate een beroep gedaan op onze creativiteit en ervaring", verklaart Johan Doruiter, Managing Director van Oracle Nederland. "Het is daarom belangrijk om te kunnen sparren met 'ervaren buitenstaanders', die vanuit andere invalshoeken naar zaken kijken."

Thomas Cohn benadrukt de vooraanstaande positie van Oracle. "Het is een voorrecht om invulling te mogen geven aan een dergelijke functie bij een organisatie als Oracle. Het bedrijf heeft een sterke financiële positie, een solide strategie en kwalitatief hoogwaardige producten. Het enthousiasme en de capaciteiten van het managementteam maken het tot een bijzonder prettige partij om mee samen te werken en ik kijk dan ook uit naar mijn voorzitterschap.

Oracle
Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware.