Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Schiphol-Rijk, 16 september 2004

Partnerovereenkomst tussen Ajax en ATP

Op woensdag 15 september j.l. is de overeenkomst getekend tussen AFC Ajax NV en ATP, The Advanced Travel Partner. ATP is hiermee één van de zes officiële partners geworden van de Amsterdamse voetbalclub. De overeenkomst is getekend door John Jansen, CEO van ATP en Arie van Eijden, Algemeen Directeur van Ajax.

Met de ondertekening is ATP exclusief reis- en mobiliteitspartner van Ajax geworden. De huidige samenwerking bestaat onder meer uit het aanbieden van hospitality-arrangementen rondom thuiswedstrijden, voetbalreizen naar uitwedstrijden, bedrijfsevenementen rondom Ajax en evenementen in de Amsterdam ArenA. De door Ajax en ATP geïnitieerde reis- en evenementenorganisatie Ajax Travel & Events handelt deze reizen, arrangementen en evenementen - grotendeels online - af.

Via het nieuwe partnership zal ATP de productrange rondom Ajax flink uitbreiden en een aantal vernieuwende concepten ontwikkelen en in de markt zetten.

De samenwerking tussen ATP en Ajax dateert al vanaf 1984, toen één van de bedrijven waaruit ATP ontstaan is reispartner en sponsor van Ajax werd.

-Einde Bericht-

Foto:
Bijgevoegd gaat een foto (in lage resolutie) van de ondertekening van het contract. Voor een foto in hoge resolutie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie

Noot voor de redactie,