HET EXPERTISE CENTRUM

Schermer naar HEC

Schermer naar HEC

Drs. R. (Rick) Schermer is benoemd tot senior adviseur bij Het Expertise Centrum (HEC), consultants voor ICT en bestuur in de publieke sector, in Den Haag.

Schermer was werkzaam bij Sogeti Nederland B.V., bij de Directie New Business Developtment Gezondheidszorg. Hij richtte zich op de ontwikkeling, marketing en communicatie van diensten en oplossingen in de gezondheidszorg. Eerder was hij werkzaam bij de ZorgPas Groep in de functie van directeur.

Schermer verwierf gedurende zijn loopbaan ervaring in financieel ontwerp, financieel management en lijnmanagement in de gezondheidszorg, het farmaceutische bedrijfsleven en de verzekeringsbranche. Voorts was hij werkzaam bij diverse ministeries. Bij HEC zal hij zich met name richten op de zorgsector.

Het Expertise Centrum is een onafhankelijke stichting met 50 adviseurs gericht op de publieke sector. HEC is gespecialiseerd in vraagstukken van bestuur en ICT.
HEC geeft contra-expertises en adviezen over ICT-organisaties en projecten. Ook stelt het interim- en projectmanagers ter beschikking en voorziet het in gespecialiseerde trainingen voor geselecteerde cliƫntengroepen.

17 sep 04 14:00