Ingezonden persbericht


Martijn Boermans naar WebArchitects

Amsterdam, 17 september 2004 --- Bij WebArchitects is Martijn Boermans aangesteld als CMS consultant. Hij is in zijn nieuwe functie commercieel verantwoordelijk voor het product RightClick Publish.

Martijn Boermans was eerder werkzaam als European Communications Manager bij Imation Color Technologies. Voorafgaande aan zijn nieuwe positie bij WebArchitects was Boermans gevestigd als zelfstandig business consultant en heeft hij succesvol gewerkt aan verschillende projecten.

WebArchitects is één van de belangrijkste en snelst groeiende leveranciers van oplossingen voor E-business, E-marketing en Content Management. Het vlaggenschip is RightClick, gebruiksvriendelijke software waarmee kleine, middelgrote en zelfs zeer grote bedrijven in korte tijd een website, een intranet en of een online shops kunnen opzetten en beheren.

RightClick is daarvoor een flexibele, effectieve en betrouwbare oplossing. Afbeeldingen plaatsen, teksten wijzigen, pagina's toevoegen of formulieren publiceren: met RightClick kan het. Het is een innovatief internet communicatieplatform geheel gebaseerd op een What You See is What You Get interface. Doordat RightClick volledig in een browser werkt, kan het systeem gebruikt worden als intranet-, internet- of extranet-applicatie.

Over WebArchitects
WebArchitects is in 2001 opgericht door Jeroen van der Geest en Mark van ´t Zet en is momenteel de grootste leverancier van internetoplossingen in de kantoorartikelenbranche. Een van Martijn Boermans taken zal zijn het aanboren van nieuwe markten en het verbreden van de doelgroepen.

Webarchitects BV
Martijn Boermans
CMS Consultant
Moreelsestraat 2
1071 BK Amsterdam
T (020) 671 71 71

Lubbers & De Jong
Peter Keijzer
Keizersgracht 219
1016 DV Amsterdam
T 020 4210565
E peter@l-dj.nl

Een portretfoto zenden wij op verzoek toe.