Ingezonden persbericht

Twynstra Gudde voegt Bedrijfsvoering en HRM samen

AMERSFOORT, 20040920 -- Twynstra Gudde voegt per 1 augustus 2004 haar adviesgroepen Bedrijfsvoering en HRM samen om het aanbieden van een integrale aanpak van verbeteringen te ondersteunen. Steeds vaker worden werkbare oplossingen in de praktijk pas gerealiseerd door de balans te vinden in het inrichten van processen en besturing en het benutten en ontwikkelen het management en de medewerkers.


Deze nieuwe adviesgroep van Twynstra Gudde ondersteunt organisaties in de Bedrijfsvoering bij het stroomlijnen van de processen & organisatie en de inrichting van de besturing. Daarnaast worden opdrachten uitgevoerd op het gebied van HRM zoals o.a. competentiemanagement, verbeteren van HR prestaties, verbeteren van de HR-functie en e-HRM. Daarbij is veelal zowel het ontwerp als de implementatie onderdeel van onze opdracht.

"Met aandacht voor zowel een betere inzet van medewerkers, kwantitatief en kwalitatief, als een betere organisatie van de processen laten wij organisaties beter presteren, in lijn met de door hun gekozen strategie. Daarbij zien we dat het ontwikkelen van medewerkers vaak niet aansluit bij de strategie van de organisatie en niet gezien wordt als de sleutel tot succes" aldus Paulien Huizenga en Ferry Bezem, managing partners van de adviesgroep.




Ingezonden persbericht