Time : 5:51:07 PM
Date : Friday, September 17, 2004
Sender Name: Advanced Fair

AGORIA - WTCM en INDUSTRIAL EQUIPMENT SLAAN HANDEN IN ELKAAR

De Belgische en Europese metaalindustrie krijgt meer en meer af te rekenen met concurrentie vanuit lageloonlanden. "De wijze" om hieraan het hoofd te bieden is het opvolgen en toepassen van de nieuwste trends in materiaalbehandeling.

Dhr. Jos Pinte van Agoria formuleert het als volgt "Innovatie, flexibiliteit en automatisering: de 3 peilers voor sussesvol produceren in België".

Om hierop in te spelen en om deze visie uit te dragen, organiseren Agoria en het WTCM, ter gelegenheid van de beurs "Industrial Equipment", dat plaats zal vinden van 21 tot 25 september 2004 in Brussels Expo, zowel een studiedag als een Centre of Innovation.

Tijdens de studiedag op 21/09 zal Agoria haar visie verder uitdiepen en staven met verschillende wetenschappelijke en internationale rapporten. De belangrijkste thema's die zullen behandeld worden zijn:

-Voor productie : klantgedreven oplossingen en modularisatie
-Voor productie : flexibiliteit en automatisering
-Voor organisatie : netwerking en diensten

Tevens zal het WTCM de nieuwste technieken en trends in materiaalbehandeling naar voor brengen. Een selectie van de verspaningsmachines, voorgesteld in het Centre of Innovation, zullen daarbij worden voorgesteld en becommentarieerd.

Om de deelnemers aan de studiedag toe te laten deze machines, hun onderdelen en hun gebruikte technologieën beter te leren kennen, zal een realtime verbinding gelegd worden tussen het Centre of Innovation in de beurs en de zaal waar de studiedag doorgaat. Hierdoor zullen de deelnemers aan de studiedag beelden van deze machines, opgesteld het Centre of Innovation zien. Hierdoor zal de studiedag van een statisch gebeuren uitgroeien tot een boeiend en levendig geheel.

Dit is boeiende en vernieuwde spitstechnologie, niet alleen op de werkvloer in de productie-eenheden, maar eveneens tijdens een beurs.

www.industrialequipment.be
www.installdays.be

Voor verdere informatie, neem contact op met :
Henri Merlin
Brussels Fairs & Exhibitions
Industrial Division
Tel : +32.2.474.85.73
h.merlin@bfe.be
www.industrialequipment.be

Marc Herman
Agoria
Mechanical and Mechatronical Engineering
Tel. + 32 2 706 79 74
marc.herman@agoria.be
http://www.agoria.be

URL: http://www.industrialequipmentbe
http://www.installdays.be

Link to Press Release - NL