Gemeente Houten



---

College geeft inzicht in historie Castellum

---

Het college van de gemeente Houten legt aan de gemeenteraad, door middel van een historisch overzicht, uit hoe de onderhandelingen in de afgelopen jaren zijn geweest over Houten-Zuid, waaronder Castellum. Uit dit overzicht blijkt wat de inzet van de gemeente is geweest, hoe het onderhandelingsproces is verlopen en wat de resultaten waren. Rotij Projecten BV en Mega Projecten BV onderschrijven de onderdelen in het historisch overzicht die op hen betrekking hebben.

Tevens wordt de raad voorgesteld kennis te nemen van de projectopdracht Herijking Ambitieniveau Castellum, zoals besproken in de commissie Ruimtelijke Ontwikkeling van 9 september 2004. Deze herijking is noodzakelijk om tot een doorbraak te komen.

Het historisch overzicht en de projectopdracht staat op de agenda van de raadsvergadering van 28 september 2004.

Naar aanleiding van de presentatie van het historisch overzicht heeft de gemeente Houten op 17 september 2004 een persbericht verspreid. Dit persbericht alsmede het historisch overzicht en het raadsvoorstel waarin de raad wordt gevraagd kennis te nemen van het historisch overzicht en van de projectopdracht downloadt u rechts op deze pagina.
---