Gemeente Zaanstad

Sportfeest in Zaantheater: Zaans Sportgala 2004

vrijdag 3 september 2004

Op maandag 17 september vindt in het Zaantheater het Zaans Sportgala 2004 plaats. Tijdens deze feestavond worden de Zaanse Sportman, Sportvrouw en Sportploeg van het jaar 2003 bekendgemaakt. Daarnaast vindt de traditionele huldiging plaats van de Zaanse sportkampioenen 2003.

Alle sportverenigingen in Zaanstad zijn in de afgelopen periode in de gelegenheid gesteld voor beide onderdelen te nomineren. Daarnaast konden ook burgers van Zaanstad hun favorieten kenbaar maken. De Zaanse Sportman, Sportvrouw en Sportploeg worden gekozen door een jury, waarin onder meer vertegenwoordigers van enkele Zaanse verenigingen, oud-sporters en journalisten zitting hebben.

De feestavond begint met een officieel gedeelte in de Koninklijke Ahold Zaal. Dit deel van de avond wordt gepresenteerd door sporter/entertainer Dolf Jansen. Het informele programmadeel speelt zich af in de Verkade foyer en het OBAN Theatercafé en bevat een aantal muzikale en verrassende onderdelen. Er is volop gelegenheid tot het feliciteren van de kampioenen.

Het Zaanse Sportgala vindt dit jaar voor het eerst plaats in het Zaantheater en is een voortzetting van de huldigingen in voorgaande jaren. Het is de bedoeling dat het een jaarlijks terugkerend avondvullend sportfeest wordt waarbij de gemeente Zaanstad de Zaanse sporters en hun prestaties nadrukkelijk onder de aandacht wil brengen.

Iedere sportliefhebber kan bij het Zaanse Sportgala aanwezig zijn. De toegang is gratis. Gegadigden kunnen kaarten reserveren via het publieksnummer van Zaanstad: 0900- 235 235 2 of via www.zaanstad.nl De plaatsbewijzen kunnen een dag later worden afgehaald bij de balie van het Zaantheater (ma. t/m za. geopend van 10.00 16.00 uur).

Voor de toegangsbewijzen wordt een symbolische bijdrage van één Euro gevraagd. Het totaalbedrag wordt door de gemeente Zaanstad verdubbeld en komt ten goede aan de Medische Kinderopvang Pinokkio.

Door op onderstaande links te klikken kunt u overig nieuws uit de regio vinden.

http://zaanstreek.webregio.nl
www.nhd.nl
www.rtvnh.nl