Ingezonden persbericht

Gratis bellen voor iedereen

HOOFDDORP, 20040917 -- ePlaza bv te Hoofddorp komt met een telefoon waarmee het mogelijk is om gratis te bellen via Internet. Het gebruik is onafhankelijk van de provider waar men bij aangesloten is. Het enige wat nodig is, is een PC met Internet verbinding en een USB poort, een geluidskaart is niet nodig.


Met behulp van Skype en deze futuristisch USB telefoon is het mogelijk om gratis via Internet te bellen naar iedere Internet gebruiker en bijvoorbeeld alleen gebeld worden door personen welke op de contactlijst staan. Dit kan naar iedere Internetgebruiker, bijvoorbeeld familie in Australie of Canada maar ook naar de werkkamer, de tienerkamer etc.: allemaal gratis.
Zeer geschikt voor portable en desktop gebaseerde applicaties.
De handset wordt op een USB poort van een PC aangesloten en wordt door Windows herkend als een USB audio device.
De Cyberphone heeft een magnetische haakschakelaar en leds die statusinfomatie geven over de verbinding en het gebruik. Verder heeft de Cyberphone K een numeriek toetsenbord voor het kiezen van nummers en extra functietoetsen voor o.a. quickdial, redial, mute en volumeregeling. Is geschikt voor Voip/Internet telefonie van Skype, MSN Messenger, Cisco Softphone etc.

Voor inlichtingen:
www.eplaza.nl
ePlaza bv
tel. 023 5685615
info@eplaza.nl




Ingezonden persbericht