Gemeente Maastricht

Uit: Bericht uit Maastricht (week 38 / 2004)

Festival Musica Sacra Maastricht

Van 17 tot en met 19 september is het tijd voor Musica Sacra Maastricht. Drie dagen lang kunt u genieten van concerten, theatervoorstellingen, exposities, familievoorstellingen, lezingen, films en voettochten. Het festival heeft dit jaar als thema `Heilige' Oorlog.

De voettochten, die het festival verleden jaar introduceerde, worden geprolongeerd. De familievoorstellingen, vorig jaar ook nieuw, krijgen een stevige impuls. Internationale, nationale en regionale ensembles en solisten vertolken muziek van verschillende origine, in vele stijlen en perioden van de geschiedenis van de 'Heilige' Oorlog.

Het festival is een coproductie van de Stichting Musica Sacra Maastricht, Theater aan het Vrijthof en de KRO. De KRO maakt opnamen van de concerten voor uitzending op Radio 4.

Meer informatie
De festivalflyer is verkrijgbaar bij de UITbalie van het Theater aan het Vrijthof (043) 350 55 55 of te bestellen via musicasacra@theateraanhetvrijthof.nl. Het programma vindt u ook op www.theateraanhetvrijthof.nl. Kaartverkoop: UITbalie Theater aan het Vrijthof of www.theateraanhetvrijthof.nl.