Gemeente Den Haag

september 2004
Verkeershinder Duindorpdam (13 september)

In Scheveningen wordt de omgeving van de Duindorpdam opnieuw ingericht. Om het werk zo veilig en snel mogelijk te laten verlopen, is het nodig de belangrijkste routes naar Duindorp, de haven en het Noorderstrand de komende periode af te sluiten.
* Maandag 13 september vanaf 06.00 uur tot en met zondag 19 septemer, 06.00 uur is de Houtrustweg (tussen Laan van Poot en Nieboerweg) in beide richtingen afgesloten.
* Zaterdag 18 september vanaf 22.00 uur tot en met vrijdag 24 september, 22.00 uur is de Westduinweg (vanaf de Houtrustweg tot de kruising met de Kranenburgweg) in beide richtingen afgesloten.
* Zaterdag 18 september vanaf 22.00 uur tot zondag 19 september, 06.00 uur is de Kranenburgweg, bij de kruising met de Westduinweg, in beide richtingen afgesloten.

Omleidingen
Het autoverkeer wordt (komend van de Kennedylaan) omgeleid via de Sportlaan en de Nieboerweg.
De routes worden aangegeven met gele borden.

Bus 23 rijdt vanaf zaterdag 18 september gedeeltelijk om via de Statenlaan, Van Boetzelaerlaan en Houtrustweg. Hierdoor komt halte Datheenstraat tijdelijk te vervallen.

Voetgangers en fietsers zullen weinig hinder ondervinden van de werkzaamheden.

Vrachtverkeer voor de Norkfolkline wordt omgeleid via de Nieboerweg, Segbroeklaan, Sportlaan, Machiel Vrijenhoeklaan, Kijkduinsestraat, Ockenburgstraat en Lozerlaan. De route wordt aangegeven met borden.