Politie Zeeland


W-9132-2004 Winkeldief aangehouden

In Koudekerke is vrijdagmiddag rond 16.00 uur een 43-jarige Middelburger aangehouden voor winkeldiefstal.
De man had even daarvoor in een winkel in Koudekerke goederen onder zijn jas gestopt en was hierbij betrapt door een personeelslid. Toen deze hem hierop aansprak en zei dat hij de politie ging bellen, vluchtte de Middelburger de winkel uit achtervolgd door het winkelpersoneel. Even later kon hij worden aangehouden in de tuin van een woning aan de Schuttestraat en werd hij overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal is de man weer in vrijheid gesteld.


W-9133-2004 Vrouw betrapt op winkeldiefstal

Een 21-jarige vrouw uit de gemeente Veere is vrijdagavond in de Albert Heijn te Vlissingen aangehouden voor winkeldiefstal.
De vrouw had etenswaren t.w.v. 15 euro weggenomen zonder deze bij de kassa te betalen. De vrouw is na verhoor met een boete van 125 euro op zak weer in vrijheid gesteld.


O-9134-2004 Onder invloed

Een 25-jarige automobilist uit Yerseke is vrijdagavond in zijn woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
De automobilist had net zijn auto geparkeerd op de Van Randwijckstraat toen hij door agenten werd aangesproken. Omdat het vermoeden bestond dat de man alcohol had gedronken, werd hem gevraagd mee te werken aan een blaastest. De man weigerde dit en zette het op een lopen. Hij werd echter snel ingehaald en geboeid overgebracht naar het politiebureau. Uit een hier afgenomen blaastest bleek inderdaad dat hij te veel alcohol had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur en een proces-verbaal.


Z-9135-2004 Bekeuringen tijdens verkeerscontroles
Vrijdag tussen 17.30- uur en 18.45 uur werden in Nieuw-Namen en Hulst verkeerscontroles gehouden waarbij in totaal 11 boetes werden uitgeschreven.
4x voor het niet dragen van de autogordel
1x overschrijden doorgetrokken streep
1x niet dragen van de helm op een bromfiets
1x niet voeren van verlichting op een bromfiets
1x kapot achterlicht van een bromfiets
1x auto niet voorzien van leesbare kentekenplaat
1x te hard rijden
1x voeren van mistlichten.





Politie Zeeland