Politie Zeeland

O-9151-2004 Twee jongens op heterdaad betrapt

Twee jongens zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag op heterdaad door de bewoner betrapt toen zij aan het inbreken waren in een schuur bij een woning aan de Heereweg in Noordgouwe.
Een van hen, een 19-jarige jongen uit Zierikzee, bleef staan en kon direct worden aangehouden. De andere, een 17-jarige jongen uit de gemeente Schouwen-Duiveland, ging er vandoor maar hij kon zaterdagmiddag in Zierikzee worden aangehouden. Beide jongens zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

O-9152-2004 Vier gewonden bij ongeval
Bij een ongeval op de Postweg in Poortvliet zijn zaterdagmorgen rond 09.00 uur vier inzittenden van een personenauto gewond geraakt.
De 38-jarige automobilist uit Fijnaart werd vermoedelijk onwel en reed in een bocht rechtdoor waarna de auto in een sloot tot stilstand kwam. Zijn twee zoons en een vriendje konden zelf uit de auto komen. De 38-jarige man zat echter bekneld en moest door brandweerpersoneel uit zijn auto worden geknipt, hij werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De drie jongens zijn met diverse snijwonden en kneuzingen eveneens overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek. De trauma-heli was ter plaatse om bijstand te verlenen.

O-9153-2004 Automobilist rijdt in de sloot
Op de A58 ter hoogte van Waarde is zaterdagmorgen rond 07.30 uur een 61-jarige Rotterdammer met zijn auto in de sloot gereden.
Door onbekende oorzaak verloor de man de controle over zijn auto en belandde in de sloot. De bestuurder en zijn inzittenden bleven ongedeerd. De auto raakte licht beschadigd.

Z-9154-2004 Toezichthoudster bijna aangereden
Een toezichthoudster van de gemeente Terneuzen is vrijdagavond in de Nieuwstraat in Terneuzen bijna aangereden door een onbekende automobilist.
Even voor 19.00 uur was de vrouw samen met een collega bezig de Nieuwstraat door middel van paaltjes af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer. Toen vervolgens een personenauto de Nieuwstraat in kwam rijden, ging de vrouw midden op de weg staan om de bestuurder een stopteken te geven. Doordat de automobilist in eerste instantie het stopteken negeerde, moest deze volop in de rem. Om een aanrijding te voorkomen, kon de vrouw nog net op tijd opzij springen. De automobilist reed door.