Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Simultaan met Hans Ree op Max Euweplein

Zaterdag 18 september 2004 kunt u meedoen aan een simultaanwedstrijd op het Max Euweplein in Amsterdam tegen IGM Hans Ree. De simultaan begint om 13.30 uur endeelnameisgratis.Ukuntaanschuiventot 15.00 uur. Opgeven voor deelname aan deze simultaan kan vanaf 13.15 uur.

Het Max Euwe-Centrum organiseert deze zomer op vijf zaterdagen simultaans op het Max Euweplein tegen grootmeesters. De eerste waren op 17 juli (ook Hans Ree), 7 augustus (Genna Sosonko), 21 augustus (Daniël Stellwagen) en 4 september (Friso Nijboer). Hans Ree, bestuurslid van het Max Euwe-Centrum en de persoon die de reeks van vijf simultaans opende, sluit deze nu ook af.
De schaakactiviteiten op het Max Euweplein worden gesponsord door Deloitte.

---

organisatie op zich genomen en er weer erg veel vrije tijd in gestopt. In zijn openingswoord refereerde hij er aan dat hij dit graag doet. Niet om er financieel uit te springen maar vooral door de vele positieve reacties. Ook het aandeel van Fokke-Harm Rosier, manager algemene zaken, mag niet worden vergeten.
provincie Fryslân en GEP international B.V. Daarnaast werd er door New in Chess een doos boeken voor het prijzenfonds beschikbaar gesteld. Veel complimenten kwamen r ook voor de school waar we te gast waren. Het was goed verzorgd, slechts de koeken waren te duur, was een gehoorde klacht...
gaatje geslagen. Toen Daan nog ergens een halfje verspeelde was de voor andere dingen dan schaken en reizen De titel voor de meisjes was voor Leonore Braggaar (Op Eigen Wieken).
Oudshoorn (Op Eigen Wieken) op hetzelfde puntenaantal. Ook de SB score meegenomen door Anne Haast (DSC, Dongen), die vorig jaar de E-titel nog pakte.
De E-categorie was een prooi voor Robin van Kampen (Baarnse SV). De kloksimultaan tegen de 10 kampioenen aan te treden. Na het 6-4 verlies