Ingezonden persbericht


Geachte persrelatie,

Als u echt wilt weten hoe het Nederlandtalige repertoire nog leeft in het landis het wellicht een aanrader er vrijdag en/of zaterdag bij te zijn. De Podiumgroep nodigt u hierbij graag uit. Bel maar: 06-21588684

Herman Potgieter

Directeur-programmeur

Popcentrum PODIUM

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK38

Met Normaal en Het Grote Piratenbal

FEESTWEEKEND IN DEN VELDE

Den Velde-, Een ouderwets feestweekend in een ouderwetse boerenbuurtschap. Zo kun je het feest in de Overijsselse buurtschap Den Velde (bij Gramsbergen) het beste noemen. Twee dagen per jaar gebeurt er wél iets in Den Velde. Vrijdag en zaterdag is het weer zover. Popcentrum Podium in Hardenberg organiseert twee dagen achtereen een muzikaal spektakel met op vrijdagavond NORMAAL in de tent en op zaterdag HET GROTE PIRATENBAL met de finefleur van het Nederlandstalige Piratencircuit. Middenin Den Velde staat een grote feesttent en dáár gaat het gebeuren.

Niemand had het verwacht, maar de triangel NORMAAL, PODIUM, DEN VELDE werkt als noot tevoren. Ver terug in de vorige eeuw begon NORMAAL met optredens in Den Velde en het gáát maar door. Wegens het grote succes van vorig jaar en op verzoek van de fans maar óók van de band, treedt NORMAAL aanstaande vrijdagavond vanaf 20.00 uur (support Ja dat Zal) op in de grote feesttent. Omdat de band in originele bezetting steeds minder grote tentfeesten doet en voor DEN VELDE steeds weer een uitzondering maakt, belooft deze avond in Den Velde weer een druk bezocht en gezellig feestje te worden!

Ook zaterdagavond draait het allemaal om echte muziek. Piratenmuziek. RTV Oost-presentator Willy Oosterhuis, de ongekroonde koning der Piraten, presenteert het feest waarop artiesten optreden als: Burdy, Jan & Zwaan, Anita de Hoop, Bonnie St.Clarie, Martin & Maria, Koos Alberts, Imca Marina, Marc & Dave, Henk Wijngaard, etc. De feesttent gaat op zaterdag 18 september open om 20.00 uur. Voorverkoop loopt bij Boetiek De Blauwe Shop en muziekcafé De Troubadour in Hardenberg. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 13 euro aan de avondkassa. Meer info op www.poppodium.nl.