Stadsdeel Amsterdam-Noord

Open ateliers

18/19 september 2004

Stichting t KAN ( Kunst Amsterdam Noord) organiseert voor de 15e keer een atelierroute van bij hen aangesloten kunstenaars, onder het motto Natuurlijk Noord.

Dit jaar is er een unieke samenwerking tot stand gekomen met kunstenaars die zich gevestigd hebben op het NDSM-terrein. Er zal een verassende overzichtstentoonstelling van het werk van alle deelnemende kunstenaars worden ingericht in de enorme Docklandshal.

Het tentoongestelde werk is gemaakt door kunstenaars van uiteenlopende leeftijd. Er is een grote variëteit aan disciplines vertegenwoordigd. U zult zowel monumentale installaties als kleine stillevens kunnen bewonderen.

Van hieruit kunt u de ateliers van de deelnemende kunstenaars bezoeken. Een aantal van hen hebben hun atelier elders op het NDSM-terrein. De overige ateliers liggen verspreid over de woonwijken van Noord en zijn per fiets (of auto) te bereiken. Een routekaart ligt voor u klaar bij de infostand van de Docklandshal. Er nemen in totaal 28 kunstenaars deel aan deze atelierroute.

De opening van dit evenement is zaterdag 18 september om 11.30 uur met medewerking van didgeridoo performer Trevor J. Oosterling. U bent hierbij van harte uitgenodigd. De kunstwerken in de ateliers en de Docklandshal zijn op zaterdag en zondag tussen 13 - 18 uur te bezichtigen.

Startpunt: Docklandshal, Neveritaweg 15. Vanaf Centraal Station vertrekt 2x per uur een rechtstreekse pont naar het NDSM-terrein

Data: 18/19 september 2004

Tijd: 13 18 uur

Contact: t KAN t.a.v. Marijk Spaan, tel. 020-6327409

Adres: Zamenhofstraat 112 unit 111, 1022 AG, Amsterdam

Info: www.ndsm.nl