TROS

Afdeling Communicatie

Hilversum, 14-09-2004

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 18 september

Radio 2 - 16.00 uurACDA EN DE MUNNIK IN TROS MUZIEKCAFÉZaterdag 18 september ontvangt presentator Hadassah de Boer onder andere Acda en De Munnik in TROS MUZIEKCAFÉ.

Het duo gaat het musicale pad op met de productie 'Ren Lenny Ren'. Verder hebben ze het ook druk op muzikaal vlak want binnenkort komt hun nieuwe album uit. In TROS MUZIEKCAFÉ brengen ze hun nieuwe single 'Totdat ik jou' ten gehore.

Ook zanger en liedjesschrijver Alex Roeka gaat het theater in met een nieuwe voorstelling. Het programma heet 'Schemerdrift' en de liedjes uit het programma verschenen onlangs op cd. Alex speelt zaterdag een aantal nummers in TROS MUZIEKCAFÉ.

Achter A girl called Eddy gaat de New Yorkse
singer/songwriter Erin Moran schuil. Dat Erin over bijzondere zangkwaliteiten beschikt, is te horen aan haar titelloze debuutalbum. Zaterdag zingt ze de single 'Somebody hurt you'.

De heren van Wealthy Beggar hebben op muziekliefhebbers diepe indruk gemaakt met hun laatste album. Hun veelgedraaide single 'Reminder' schopte het tot Paradeplaat bij Radio 2. Zaterdag speelt Wealthy Beggar bij TROS MUZIEKCAFÉ een akoestische sessie.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36.

Voor meer informatie: www.trosmuziekcafe.nl.