Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

H.O.S.-Radio met live verslag voetbalwedstrijd S.C.Heerenveen-NAC Breda.

Zaterdag 18 september a.s. zal H.O.S.-Radio een begin maken met een uitzending vanuit haar nieuwe studio aan de Gedempte Molenwijk in Heerenveen. Vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur zal er live verslag worden gedaan van de voetbalwedstrijd S.C.Heerenveen tegen NAC Breda. Voor zover het in haar vermogen ligt zal de Heerenveense Omroep als enige alle uit- en thuiswedstrijden van S.C.Heerenveen verslaan. De uitzending is te beluisteren op 96.10 via de kabel en/of 107.7 FM via de ether.

Sport (professioneel en amateur) is een belangrijke peiler waar H.O.S.-Radio zo goed mogelijk mee voor de dag wil komen. Om de vele sporten, die in Heerenveen worden beoefend, met kennis van zaken te verslaan zoeken wij vrijwilligers die hun geliefde tak van sport door middel van verslaggeving op enthousiaste wijze willen promoten. Ook voor centrale presentatie vanuit de studio en technici zijn vacatures. Heeft u belangstelling, neem dan contact op met H.O.S.-Radio tel.: 0513-628888 en wij verstrekken u alle informatie.

De Heerenveense Omroep Stichting is veel dank verschuldigd aan alle bedrijven, medewerkers en sympathisanten die wel vertrouwen hebben in een lokale omroep en het mogelijk hebben gemaakt een eigen radiostation voor de gemeente Heerenveen te behouden. De HOS hoopt dit vertrouwen te kunnen waarmaken door een zo groot mogelijk luisterpubliek aan zich te kunnen binden. Radio is nog steeds een van de belangrijkste en snelste media om de luisteraar te bedienen met alle soorten van amusement, sport en (lokaal)-nieuws. Geleidelijk zal de programmering worden ingevoerd. U kunt daarbij rekenen op "oude en vertrouwde" geluiden maar ook nieuwe programma's zullen niet ontbreken. Bezoek regelmatig onze website www.hos-radio.nl voor de programmering, nieuwste ontwikkelingen, reacties enz.enz.enz. Waar wordt b.v. volgens u te weinig aandacht aan besteed. Uw mening kan van invloed zijn op de programmering. H.O.S.-Radio: 7 dagen per week, 24 uur per dag via de kabel op 96.10 of via de ether op 107.7FM. Nu ook in stereo!!!