NEDERLANDSE KAMPEERAUTO CLUB
http://www.kampeerauto.nl

Dethleffs T6441 fabriekscamper van het jaar 2004


De Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) heeft als onderdeel van haar Nationaal Evenement in 2004 te Rosmalen, voor de eerste maal de beurs NKC Event georganiseerd. De bezoekers van het NKC Event hebben de Dethleffs T6441 uitgeroepen tot Fabriekscamper van het jaar 2004. Tijdens de Kampeer & Caravanbeurs in Utrecht, zal op zaterdag 18 september rond 12.00 uur de oorkonde met de nodige egards worden uitgereikt door NKC-voorzitter Rinie Schunselaar aan de vertegenwoordiger van Dethleffs. Deze festiviteit vindt plaats op de stand van de NKC (hal 11 stand B071).

Nieuwe mijlpaal bereikt

De Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) heeft het 12.500ste lid mogen inschrijven! Met dat ledenaantal bereikt de NKC een nieuwe mijlpaal in haar bestaan. Tijdens de Kampeer & Caravanbeurs, van 18 tot en met 24 september in Utrecht, zal het 12.500e lid door het Algemeen Bestuur van de vereniging op zaterdag 18 september rond 13.00 uur op de stand van de NKC (hal 11 stand B071) in het zonnetje worden gezet.

De Nederlandse Kampeerauto Club wil bij uitstek de consumentenorganisatie zijn, die door haar optreden, invloed, kennis en dienstverlening de belangen behartigt van iedere Nederlandse kampeerautobezitter, ook in internationaal verband via samenwerking met zusterorganisaties.
Meer nog dan voorheen zal de NKC met haar 12.500 leden geregeld gesprekspartner zijn van landelijke, provinciale en gemeentelijke overheid als het gaat om voorzieningen voor kampeerautogebruikers.

Einde persbericht