BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 16 september 2004

MET 1 BEEN IN DE FINALE GAAT VAN START

Aanstaande zaterdag 18 september gaat van 17.30 uur tot 17.55 uur het programma Met 1 been in de finale van start op Nederland 2. In dit programma doet BNN in samenwerking met de NOS dagelijkse verslag van de Paralympische Spelen vanuit Athene. In de eerste aflevering ontvangen Patrick Lodiers en Bettine Vriesekoop ruiter Joop Stokkel, Chef de Mission Thea Limbach en Voorzitter NOC*NSF Erica Terpstra in de studio.

De reporters Sophie Hilbrand en Chris Silos volgen de sporters tijdens het passen van hun kleding en het afscheid op Schiphol. Natuurlijk doen zij ook verslag van de openingsceremonie op vrijdag 17 september waar Joop Stokkel de Nederlandse vlag draagt.

Op een dakterras in Athene ontvangen Patrick en Bettine van 18 september tot en met 28 september dagelijks van 17.30 uur tot 17.55 uur vele paralympische sporters, trainers, familieleden en andere betrokkenen. Samen kijken ze terug op de dag en bespreken ze alle facetten van de sport. In het journaal van de dag komen in het kort de sportieve hoogtepunten van die dag en de dag ervoor voorbij. Ook komen de meer triviale nieuwtjes aan bod, zoals pikante details over de feestjes in het Holland House en opbloeiende liefdes in het Olympisch dorp.

Meer informatie: BNN Communicatie, Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl