COC Nederland


Bijeenkomst Meer dan Gewenst

10-09-2004 Zaterdag 18 september organiseert de werkgroep Meer dan Gewenst een informatie bijeenkomst over pleegzorg en over juridische mogelijkheden van gay parenting.

Pleegzorg
Sylvia Huisman werkt als trainer/onderzoeker bij het Servicepunt Pleegzorg en komt uitleggen wat de mogelijkheden in de pleegzorg zijn; immers ook een homo- of lesbisch stel, of alleenstaande heeft de mogelijkheid om pleegouder te worden.
Wat is pleegzorg en welke soorten er zijn? Om welke kinderen gaat het en hoe gaat de samenwerking met de biologische ouders en instanties? Dit en andere vragen zullen aan de orde worden gesteld.

Juridische (on)mogelijkheden
Er zijn verschillende vormen van homo/lesbische ouderschap. Van biologisch moederschap tot sociaal meevaderen. Hélène Faassen is notaris in Amsterdam en heeft een ruime kennis van de vele mogelijkheden die er zijn in het aangaan en vastleggen van homo/lesbo ouderschap.

COC Amsterdam
De bijeenkomst begint om 14.00 uur in COC Amsterdam aan de Rozenstraat 14 te Amsterdam. Entree is 8,50 (COC leden: 7,50). Kijk voor nadere informatie over deze activiteit ook op www.coc.nl/meerdangewenst.

Het is belangrijk!
Voor ons, voor u en voor vele andere homo-en biseksuele mannen en vrouwen

http://www.syfilistest.nl

http://www.coc.nl/handicap

http://www.switchboard.nl

http://www.safeservice.nl

http://www.schorer.nl

©2004 COC Nederland Alle Rechten Voorbehouden.