Ingezonden persbericht


Persbericht: VNU Exhibitions Europe

Titel: Operatie Kenteken geslaagd: meeste caravans tijdig voorzien van kenteken

Samenvatting: Persbericht
Utrecht, augustus 2004

KAMPEER & CARAVAN JAARBEURS 2004: 18 TOT EN MET 24 SEPTEMBER

Nagenoeg alle fabrikanten, importeurs, groothandelaren van kampeermiddelen en hun toeleveranciers alsmede aan de branche verwante industrieën zullen van zaterdag 18 tot en met vrijdag 24 september 2004 tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs hun tenten opslaan in de Jaarbeurs in Utrecht. Op deze grootste kampeer- en caravanbeurs voor consumenten in Nederland is op een oppervlakte van 55.000m² een volledig assortiment aan kampeermiddelen en accessoires te bewonderen. Organisatoren zijn de Nederlandse Vereniging voor de Kampeer- en Caravan Industrie en beursorganisatie VNU Exhibitions Europe.
Het KCI is behalve met de mede-organisatie van de beurs ook zeer actief met de collectieve belangenbehartiging van de aangesloten leden en zet zich in voor de verbetering en de beïnvloeding van de regelgeving op zowel nationaal als Europees niveau. Daarbij valt te denken aan het bevorderen van 'recreatieve mobiliteit' en het overleg daarover met allerlei overheidsinstanties, zoals de ministeries van Verkeer en Waterstaat en van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu.
Het KCI onderhoudt nauwe contacten met brancheorganisaties zoals BOVAG, ANWB en Rijksdienst voor het Wegverkeer, RDW en was ook betrokken bij de RDW-registratie op naam van alle in Nederlandse stallingen, op boerenerven en oude schuren gestalde caravans. Dat was voorheen nooit gebeurd, althans niet op naam, en beloofde een hele operatie te worden.

Voor het gehele persbericht, ga naar:
http://www.press.vnuexhibitions.com/base-auth/extranet?s=600&i=1270.