Digitale Gemeente Houten

18 september uniek muziekfestival in Makeblijde

donderdag 2 september 2004 - Bron: Houtens Kamerkoor Rondo

Op zaterdagmiddag 18 september vindt er in Tuinarchitectuurpark Makeblijde een uniek muziekfestival plaats. Op deze inspirerende en sfeervolle locatie kunt u zowel binnen als buiten genieten van een zeer gevarieerd programma, uitgevoerd door amateur- en beroepsmusici.

Tijdens uw rondgang kunt u luisteren naar onder meer zang, viool, gitaar, een djembégroep, harp, piano en dwarsfluit, een kamerorkest of een jazzband, of u doet mee aan een zangworkshop. Wilt u even uitrusten, dan kunt u een foto- of beeldententoonstelling bezoeken.

Alle deelnemers verlenen belangeloos hun medewerking. De opbrengst van dit bijzondere muziekfestival is bestemd voor de stichting Kiran-Namaste die een kleinschalig woon-, werk- en leerproject voor vrouwen ondersteunt in Nepal. Zo komt er weer wat muziek in hun leven en kunnen ze de toekomst met meer vertrouwen tegemoet zien.

Locatie: Makeblijde, Houten
Datum: za. 18 september 2004
Tijd: 14.00- 19.00 uur
Prijs: 7/ 4 (kinderen, studenten, 65+)

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).