Ingezonden persbericht


Popcentrum PODIUM

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT extra

Met nationale primeur nieuwe single De Regiotappers

PIRATENBAL IN DEN VELDE

Hardenberg-, Wie op zaterdag 18 september naar HET GROTE PIRATENBAL in de megafeesttent in de Hardenbergse buurtschap Den Velde (bij Gramsbergen) komt, hoeft geen ooglapje voor te doen want de piraterij draait die avond alleen maar om muziek. Piratenmuziek. Willy Oosterhuis, de ongekroonde koning der Piraten , presenteert dit Bal der Ballen en tijdens het muziekevenement zal ook de nieuwe hitsingle van De Regiotappers (Willy Oosterhuis en Edwin van Hoevelaak) met de titel Den Olden Boswachter voor het eerst live gezongen worden.

Willy Oosterhuis. Deze kale, brutale, goedlachse, altijd optimistische maar ó zo gevaarlijke presentator van het RTV Oost tv-programma De Regiotap Club neemt een wagonlading artiesten en liedjes mee naar het boerenplatteland van de buurtschap Den Velde. Het evenement wordt georganiseerd door Popcentrum Podium Hardenberg dat een dag voor het Piratenbal de boerenrockgroep NORMAAL naar de tent in Den Velde haalt. Den Velde& twee avonden per jaar gebeurt er wél iets.

Een greep uit de lading artiesten:

- Burdy

- Jan & Zwaan

- Anita de Hoop

- Bonnie St.Clarie

- Martin & Maria

- Koos Alberts

- Imca Marina

- Marc & Dave

- Henk Wijngaard en meer.

De feesttent gaat op zaterdag 18 september open om 20.00 uur. Voorverkoop loopt bij Boetiek De Blauwe Shop en muziekcafé De Troubadour in Hardenberg. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 13 euro aan de avondkassa. Meer info op www.poppodium.nl.