Ingezonden persbericht


Nashuatec hoofdsponsor nieuwe musical Crazy for You nieuwste reizende musical van Joop van den Ende Theaterproducties bijna van start

's-Hertogenbosch, 17 september 2004 - Voor de negende maal is Nashuatec hoofdsponsor van een musicalproductie van Joop van den Ende theaterproducties. Op 19 september aanstaande gaat Crazy For You in Rotterdam in premiere. Het komende theaterseizoen zal Crazy for You langs dertien theaters reizen. Nashuatec heeft sinds 1988 de volgende Joop van den Ende theaterproducties gesponsord: Barnum, Oliver!, Anatevka, Aïda, Saturday Night Fever, The Sound of Music, 42nd Street en Mamma Mia!.

De cultuursponsoring van Nashuatec is in 1988 gestart als belangrijk onderdeel van haar marketingstrategie. Daarmee startte ook de langdurige samenwerking met Joop van den Ende Theaterproducties. Deze samenwerking is voor Nashuatec van groot belang. Peter Sprenger, communications director van Nashuatec: "Theater is een prachtig product en de musical brengt veel mensen dicht bij het theater. De kwaliteit van de musical in Nederland is hoog, er is een grote variëteit aan verhalen en het heeft een feel good karakter. Dat willen wij graag samen met onze klanten beleven".
Jaarlijks bezoeken ruim 2,2 miljoen mensen in Nederland een musical. Voldoende publiek dus. Toch heeft ook de samenwerking met Nashuatec voor Joop van den Ende Theaterproducties een meerwaarde. Algemeen Directeur Erwin van Lambaart: "Nashuatec is een bijzonder loyale partner op het gebied van sponsoring. Het is van groot belang met zulke betrouwbare partijen te kunnen samenwerken, zeker wanneer je reizende voorstellingen met een hoog financieel risico produceert."

Over Nashuatec/NRG
Nashuatec/NRG is leverancier van producten en diensten op het gebied van documentenbeheer (printers, copiers en documentensoftware) binnen organisaties. De hoofdkantoren van Nashuatec/NRG zijn gevestigd in Brussel en *s-Hertogenbosch. Nashuatec/NRG is onderdeel van het wereldwijde Ricoh-concern.



Ingezonden persbericht