Ingezonden persbericht

RAEL met drie Raëlianen in de oktober uitgave van Playboy!

MONTREAL, september 2004 - Wij zijn verheugd te mogen aankondigen, dat er een speciale reportage over RAEL en drie mooie en sensuele Raelianen wordt gepubliceerd en aangekondigd op de cover van de november uitgave van het beroemde blad Playboy.

Naaktheid en spiritualiteit.... onverenigbaar zou u zeggen? Maar laten we niet vergeten dat de Raëliaanse filosofie de enige is, die sexuele vrijheid en naaktheid volkomen aanvaard.
Het tijdschrift komt volgens de planning rond 15 september in de kiosken te liggen. Dat is vlak voor de maandelijkse Raëliaanse bijeenkomst, die zondag 19 september in Montreal zal plaatsvinden. Naar verwachting zal het een zeer speciale bijeenkomst worden. Inderdaad, de Raëliaanse vrouwen die in de Playboy van oktober hebben geposeerd, onder wie Shizue, Raël's persoonlijk assistent - Sophie, Raël's levenspartner van de afgelopen 13 jaar - en Marina, dochter van Clonaid's CEO Dr. Brigitte Boisselier, zullen op de lokatie aanwezig zijn om het betreffende nummer te signeren. Bovendien zullen ze met alle plezier hun ervaringen met de pers delen en met hun bewonderaars op de foto gaan.

Raël zal aan dit evenement deelnemen en tot ons spreken over het thema "Naaktheid en spiritualiteit". Tevens zal hij van de gelegenheid gebruik maken om Mr. Hugh Hefner te prijzen, de oprichter van Playboy. Raël zal hem feliciteren met zijn lofwaardige acties, die tot doel hadden sexuele taboes te doorbreken, en met het actief deelnemen aan de ontwikkeling van levensstijlen. Voor deze prestaties zal Raël hem met de titel "Ere Gids" belonen. Mr. Hefner vierde afgelopen december 2003 de 50e verjaardag van zijn omstreden tijdschrift.

Het publiek en de media zijn daarom uitgenodigd om dit evenement bij te komen wonen. Het evenement zal op zondag 19 september, 2004 om 10.00 uur am plaatsvinden in het Auditorium van CEGEP de Maisonneuve, 2700 Bourbonnière Ave te Montreal.
Om uw pasje te ontvangen, contacteer dan onze pr afdeling per email:netherlands@rael.org of pr@rael.org