MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl


Delft, 5 juli 2004

D12 & special guests

D12, alias The Dirty Dozen, komt naar Nederland. De rapgroep die onlangs nog hoog scoorde in de hitlijsten met de single My Band staat op zondag 19 september in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Rapper Eminem maakt geen onderdeel uit van deze tour.

Twee jaar na hun debuutalbum Devil's Night komt D12 met hun eigen versie van de hedendaagse hiphop op de nieuwe plaat D12 World. De eerste hit is inmiddels een feit: met My Band waarin frontman Eminem zijn sterrenstatus op de korrel neemt laat de groep zien niet alleen over gevoel voor humor maar ook over zelfrelativering te beschikken.

D12 werd in 1990 opgericht door leden Bizarre en Proof maar de omvang en ambities van de groep veranderden met de komst van Eminem en later Kon Artis, Swift en Kuniva. Het solosucces van Eminem bracht de groep naar een hoger plan. The Dirty Dozen is er in ieder geval klaar voor: 'Devil's Night was just an introduction, now it's time for us to really go crazy'.

D12 & Special Guests

Zondag 19 september 2004
Heineken Music Hall Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: EUR 30

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur bij Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.