MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO: ADHD in voorprogramma D12

Delft, 13 september 2004

ADHD IN VOORPROGRAMMA D12

De Nederlandstalige hiphopformatie ADHD zal het concert van D12 op zondag 19 september in de Heineken Music Hall in Amsterdam als support act komen versterken.

ADHD, Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid Dopeness, is het inmiddels volwassen geworden sideproject van rappers/MC's Brainpower, Man!ak, TLM en Dicecream. ADHD kwam voort uit de onrust om constant muziek te willen maken. De vier heren staan garant voor moddervette, recht voor je raap, superenergieke hiphop.

Naast een collectief van vier vrienden is ADHD bovendien een platform voor andere artiesten. Door de jarenlange ervaring van Man!ak, Brainpower en TLM hebben zij naast hun vaste lid Dicecream ook andere top MC's uit de Nederlandse underground in hun kielzog. Zowel veteranen (Murth The Man-O-Script, Khalid de Zandneger aka Casablanca Connect) als opkomende talenten (Klopdokter, Ijsman, Sydephex) komen aan bod bij ADHD.

Op zondag 19 september staat ADHD in de Heineken Music Hall in Amsterdam als support act van de Amerikaanse rapformatie D12. D12 is bezig met een Europese tour naar aanleiding van hun nieuwe album 'D12 World'. Rapper Eminem maakt geen onderdeel uit van deze tour.

D12 & Special Guests
+ Support act ADHD
Zondag 19 september 2004
Heineken Music Hall - Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: EUR 30 (excl. servicekosten)

Kaartverkoop is reeds gestart via Ticket Service, de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.