Gemeente Amsterdam

Smartlappen zingen op de Zeedijk
15 september 2004 - Djoe Lan Tan

De tweede zangworkshop van ' Amsterdammers Ontmoeten Elkaar' staat zondag 19 september geheel in het teken van het levenslied! Amsterdammers met en zonder verstandelijke handicap zingen in café de Bekeerde Zuster op de Zeedijk te Amsterdam. Een professionele zangdocent begeleidt de workshop.

De workshop begint met de kneepjes van het smartlap-zingen. Als uitsmijter wordt deze muzikale middag afgesloten met het opnemen van een echte CD. De workshop start om 15:00 uur en eindigt naar verwachting rond 17:00 uur. Deelname is gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij evenementenbureau Robin Good. Centraal deze dag staat een leuke, leerzame ontmoeting. Het is een van de vele evenementen voor 'Amsterdammers Ontmoeten Elkaar'.

Over Amsterdammers Ontmoeten Elkaar

`Amsterdammers Ontmoeten Elkaar' heeft tot doel de integratie van gehandicapten te bevorderen. Het project bestaat uit allerlei kleine en grotere evenementen die op initiatief van de gemeente Amsterdam georganiseerd worden door Robin Good. Dit evenementenbureau heeft zich gespecialiseerd in evenementen voor het goede doel.

Comité van Aanbeveling van 'Amsterdammers Ontmoeten Elkaar'

Het Comité van Aanbeveling van 'Amsterdammers Ontmoeten Elkaar' bestaat uit de volgende Amsterdammers: Burgemeester Job Cohen, Matthijs van Nieuwkerk, Koos Alberts, Katja Schuurman, Esther Vergeer (Gehandicapte sporter van het jaar 2003), Jos Brink, A. Ruys (voorzitter Raad van Bestuur Heineken), John Jaakke (voorzitter Ajax), Nout Wellink (president van De Nederlandsche Bank) en Youp van 't Hek.

Aanmelden belangstellenden

Voor meer informatie of vragen over deelname aan de evenementen van `Amsterdammers Ontmoeten Elkaar' kunt u bellen met 020 463 2005 of mailen naar carla@robingood.nl.

© Gemeente Amsterdam