Ingezonden persbericht

ÉÉN TOPVROUW IN DE RACE VOOR TOPMAN VAN HET JAAR

Nancy McKinstry, bestuursvoorzitter van Wolters Kluwer, is als enige vrouw in de race voor de titel Topman van het Jaar 2004. De voordrachtsronde voor deze uitverkiezing op Managersonline.nl is vandaag, 20 september, gestart. Op de website (www.managersonline.nl/topman) kunnen lezers tot en met 31 oktober hun favoriete topmanager nomineren.

Uit de 15 meest genomineerden selecteert een jury onder leiding van Trude Maas een top-5. Deelnemers aan het Nationale Management Diner in januari 2005 in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee hebben de laatste en doorslaggevende stem.

De verkiezing Topman van het Jaar wordt sinds 1998 georganiseerd door Managers Netwerk Nederland, de website Managersonline.nl en het tijdschrift FEM Business. Vorig jaar werd Jaap Blokker (Blokker Holding) verkozen tot topman van het jaar. Hij werd voorgegaan door Ad Scheepbouwer (KPN, 2002), Karel Vuursteen (Heineken, 2001), Cor Boonstra (Philips, 2000), Cees van der Hoeven (Ahold, 1999) , Kees Storm (Aegon, 1998) en Frits Goldschmeding (Randstad, 1997).

=============================================
Noot voor de redactie (