Ryanair

News Release

27.07.04

Ryanair lanceert nieuwe lijndienst Eindhoven - Rome! Europese netwerk uitgebreid met 8 nieuwe lijndiensten

Ryanair, Europa's No.1 low fares airline, heeft vandaag (27 juli 2004) een nieuwe dagelijkse lijndienst aangekondigd van Eindhoven naar Rome, met ongelooflijke tarieven vanaf EUR 27,99 enkele reis, inclusief belasting! Met ingang van 20 september 2004 zal een dagelijkse verbinding worden onderhouden met een van de nieuwe boeing 737-800 vliegtuigen met een capaciteit van 189 passagiers wat de keuze voor consumenten in Ryanair's lage tarieven vluchten nóg groter maakt.

Naast Eindhoven-Rome maakt Ryanair vandaag de start bekend van de volgende lijnvluchten: Londen Stansted-Santander (Noord Spanje), Londen Stansted-Riga (Letland), Londen Stansted-Zaragoza (Spanje), Rome-Santander en een verdubbeling van de dagelijkse vluchten Rome-Parijs Beauvais, Frankfurt Hahn-Riga, Frankfurth Hahn-Santander, Tampere (Finland)-Riga. Deze uitbreiding brengt het Ryanair netwerk op 161 routes over 17 Europese landen.

Vandaag bij het bekend maken van de nieuwe route vanaf Eindhoven naar Rome, zei David Gering, commerciëel directeur Benelux:

"Dit jaar vliegen maar liefst 27 miljoen passagiers met Ryanair door Europa. Door de opening van weer een nieuwe route vanaf Eindhoven Airport biedt Ryanair de Nederlandse (en Belgische- en Duitse-) consument nóg meer keuze en nóg meer voordeel. Rome is de derde Ryanair bestemming vanaf Eindhoven en, na de verdubbeling van onze vluchten op Londen vorig jaar, plus de start van de lijnvluchten naar Barcelona-Girona, geeft dit aan dat Ryanair veel vertrouwen heeft in het ontwikkelingspotentieel van deze luchthaven. Meer dan 310.000 Ryanair passagiers hebben het gemak van reizen via Eindhoven Airport met haar perfecte parkeervoorzieningen, overzichtelijkheid, ruime faciliteiten en plezierige en snelle service tot nu toe al ontdekt."

Ook Eindhoven Airport algemeen directeur Bart de Boer is enthousiast:

"Deze nieuwe bestemming sluit aan bij de wensen van zowel de zakelijke reiziger als van de vakantiepassagier in deze regio. Wij zijn ervan overtuigd dat de vlucht naar Rome het net zo goed zal doen als de in februari gestarte Barcelona-Girona verbinding. We realiseren ook deze uitbreiding binnen de in de Regionale Overeenkomst gemaakte afspraken. Bovendien wordt ook Rome uitgevoerd met een B737-800, een modern en geluidsarm toestel, conform de wensen van de omgeving. Eindhoven Airport vervult in toenemende mate een belangrijke rol in Zuidoost Brabant; de bereikbaarheid van de regio neemt toe evenals het aantal arbeidsplaatsen. En dat alles in samenspraak met de omgeving, dat is uniek in Nederland."

Boek nu een enkele reis Eindhoven-Rome Ciampino vanaf EUR27,99 inclusief belasting op
www.ryanair.com