Ingezonden persbericht


Persbericht

Den Haag, 2 augustus 2004

Tweede editie PRINS VOOR EEN DAG

Haagse congres-en evenementenbranche onderkent kracht van gezamenlijke profilering.

Het succes van de eerste editie van PRINS VOOR EEN DAG heeft de Haagse congres-en evenementenbranche doen besluiten zich ook dit jaar als collectief aan "corporate boekers" te presenteren. Maandag 20 september zal de tweede editie van PRINS VOOR EEN DAG plaatsvinden.

Op de dag voor Prinsjesdag zullen ook dit jaar 48 aanbieders binnen de Haagse congres- en evenementenbranche de veelzijdigheid van de hofstad onder de aandacht brengen van 180 "corporate boekers". Doel van PRINS VOOR EEN DAG is de vele mogelijkheden van Den Haag op het gebied van zakelijke bijeenkomsten op een creatieve en originele wijze te presenteren. De eerste editie werd bekroond met een gouden EVA nationale event award. De award die door de Stichting Excellent Event wordt uitgereikt aan evenementen die op een effectieve wijze als communicatie-instrument zijn ingezet en zich onderscheiden door creativiteit.

Gevarieerd programma

PRINS VOOR EEN DAG wordt in theater Diligentia officieel geopend door burgemeester drs. W. Deetman. Aansluitend spreekt de heer Theo Strengers, voormalig managing partner van Publicis, over de inzet van evenementen in relatie tot de corporate identity van bedrijven, dienstverleners en overige instellingen. Genodigden worden meegenomen op een niet alledaagse trip door de Hofstad. Een greep uit het zeer uiteenlopende programma: een techniekgame in het Nederlands Congres Centrum, Bart Chabot in de Grote Kerk, lunches op vier verrassende locaties, een lezing door Rudolf Spoor, voormalig regisseur van de NOS en sportieve strandactiviteiten bij strandclub WIJ. Aan het eind van de dag komt het gezelschap op Landgoed Voorlinden samen voor een informele, gastronomische afsluiting.

Prinsjesdag 2004

Deelnemende Haagse hotels bieden een overnachting aan, zodat de genodigden op Prinsjesdag de Gouden Koets van dichtbij kunnen aanschouwen en de speciale ambiance van deze dag ervaren.



Ingezonden persbericht