Ingezonden persbericht

Actie prinsjesdag! Rechtsom, voor een beter Nederland

Nieuw Rechts gaat op 20 en 21 september actie voeren

ROTTERDAM, 20040915 -- Nieuw Rechts gaat op 20 en 21 september actie voeren tegen het kabinetsbeleid. Er zullen pamfletten worden verspreidt met de slagzin: 'Rechtsom, voor een beter Nederland!'. Ook staan op het pamflet tien voor Nieuw Rechts belangrijke dingen die veranderd moeten worden. Er zullen honderden vrijwilligers de straat op gaan om pamfletten te verspreiden en er zullen twee acties zijn: op 20 september in Rotterdam en 21 september in Den Haag om de standpunten van de partij onder de aandacht te brengen.


Op dinsdag 21 september, Prinsjesdag dus, presenteert het kabinet Balkenende de plannen voor het komende jaar. Zoals te verwachten valt van dit kabinet worden de problemen in Nederland wederom niet echt aangepakt. De politici in Den Haag denken in eerste instantie aan hun eigen belangen en niet aan de belangen van de Nederlandse bevolking

Als de enige rechtse volkspartij in Nederland wil Nieuw Rechts duidelijk maken dat voor een sociaal beleid je niet socialistisch hoeft te zijn. Vandaar dat Nieuw Rechts ook op 1 mei een bijeenkomst heeft georganiseerd met dat thema.




Ingezonden persbericht