STICHTING DE OPKIKKER

Presentatie boekje Mijn regenboog

Presentatie boekje 'mijn regenboog' door Ernst, Bobby en de Rest in het VU Ziekenhuis Amsterdam.

Haarlem, 15 september 2004 - Ernst & Booby zullen op 20 september 2004 om 15.30 uur het boekje 'Mijn regenboog', geschreven door Ingelien Poutsma na haar gevecht tegen leukemie, officieel presenteren. De presentatie zal plaatsvinden op de kinderdagbehandeling van het VU Ziekenhuis Amsterdam.

Dit boekje is tot stand gekomen in het kader van de 'Opkikkeractie', deze actie is opgezet voor stichting De Opkikker. Deze stichting verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen waarvan een kind langdurig ziek is 'want' na alle vervelende dagen duren de leuke dagen toch nèt iets langer!!

Met het schrijven van dit boekje wil Ingelien andere kinderen en hun familie, die ook samen 'vechten' tegen een ernstige of levensbedreigende ziekte, een hart onder de riem steken. Als geen ander weer zijn dat ook al zie je het even niet meer zitten, je altijd positief moet blijven. De Opkikkeractie streeft er naar dat het boekje 'Mijn regenboog' van Ingelien Poutsma beschikbaar is op de kinderafdelingen van zo veel mogelijk ziekenhuizen.

De opkikkeractie organiseert op 24 september 2004 het symposium 'Wat zijn de gevolgen van een ernstig ziek kind op zijn/haar omgeving?' Tijdens dit symposium zullen een vijftal interessante sprekers hun visie geven op dit thema. Tevens zal op het symposium het boekje 'Mijn regenboog' van Ingelien Poutsma te verkrijgen zijn.

Locatie: College Hageveld te Heemstede. Zaal open: 19.30 uur. Aanvang: 20.00 uur

Voor meer informatie kijk op www.opkikkeractie.nl of stuur een mailbericht naar: info@opkikkeractie.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op tel. 06-53153337

16 sep 04 17:22