Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Vastgoed Fundament Fonds wil meer beleggers bereiken met opvallende TV-commercial

Amsterdam september 2004 Het Vastgoed Fundament Fonds, een vastgoedbeleggingsportefeuille voor particuliere beleggers, gaat naast advertenties in gedrukte media en radiocommercials nu ook op TV bij RTL 4 en RTL Z. De commercial dient ter ondersteuning van de marketing/sales activiteiten van de landelijk opererende tussenpersonen. Bij beleggers is steeds meer behoefte aan producten als het Vastgoed Fundament Fonds. Om aan deze sterk groeiende informatievraag te voldoen is opdracht gegeven voor het produceren van 30 seconden spots. Deze worden uitgezonden van 20 september t/m 22 oktober 2004 rond het vroege en late nieuws bij RTL 4 en RTL Z.

Annexum Invest heeft Straight Communications opdracht gegeven deze commercial te vervaardigen. Lemmen Productions is ingeschakeld als producent. De animaties zijn gemaakt door dMagine en SOB Audio Imaging was verantwoordelijk voor het geluid.

Het Vastgoed Fundament Fonds N.V. wordt actief beheerd door Annexum Invest. Het Vastgoed Fundament Fonds is bestemd voor de particuliere belegger die het gemak van een beleggingsfonds wil combineren met het beleggen in vastgoedprojecten. Vanuit de particuliere beleggers is er grote belangstelling voor dit fonds. Het fonds belegt voor 1/3 in indirect vastgoed en 2/3 in direct vastgoed. Het fonds is laagdrempelig en geschikt voor alle inkomens. Het dividend wordt vier keer per jaar uitgekeerd. Het Vastgoed Fundament Fonds is een niet-beursgenoteerd fonds, waarvan de aandelen wel dagelijks verhandelbaar zijn.