Politie Gelderland-Midden

West Veluwe-Vallei

---

Ede; Prestatiecontracten

Publicatiedatum: 20-09-2004

Hoogste tijd voor het perspectief

Het was letterlijk `hot news' in de voorbije zomerperiode. Berichten buitelden over elkaar heen. Het een nog mooier dan het ander. En velen spraken er schande van. Een kwantum bekeuringen zou de politieagent op straat moeten halen, anders zou er wellicht zelfs ontslag dreigen. Agenten werden afgeschilderd als machines, die slechts bonnen kunnen produceren. In absurdistische columns werd (en wordt nog steeds) kritiekloos klinklare onzin verkocht. Tijd voor het bredere perspectief dus.

De politie in het district West-Veluwe Vallei nodigt u uit voor het politiecafe. Een nieuw initiatief, waarbij we belangstellenden willen informeren over een onderwerp, als - in dit geval - de prestatiecontracten en de consequenties daarvan. Juist nu, omdat de politie aan de vooravond staat van het vaststellen van haar Jaarplannen voor 2005. Ook daarover horen we graag uw mening. Districtschef Arend Kloosterman zal u informeren over de feitelijke bijzonderheden rond het prestatiecontract. Unitchef Ton Mol zal in Ede stapsgewijs voor u in beeld zal brengen wat in het jaarplan 2005 van de politie kan komen te staan.

Jaarplan
Een jaarplan is een beleidsvoornemen van de politie. Ze beschrijft daarin aan welke onderwerpen in ieder geval aandacht besteed zou moeten worden. Een uitgelezen moment dus om uw stem te laten horen. Wat houdt u bezig in uw wijk en woonomgeving? Wilt u dat daar aandacht aan besteed zou moeten worden? Discussieer dan met ons mee in het politiecafe.

Het is de bedoeling dat we in het politiebureau van Ede (Breelaan) op 23 september vanaf 19.30 uur een politiecafe organiseren. Bij voldoende belangstelling zullen ook avonden worden belegd in Nijkerk en Wageningen. Geef u dus nu vast op als u met ons in discussie wilt. Of laat weten niet op de genoemde avond te kunnen, maar graag op een andere avond (28 september in Barneveld) aan het debat deel te willen nemen.

Voorinschrijving
Deelnemers aan het politiecafe worden verzocht vooraf kenbaar te maken dat zij geinteresseerd zijn in de onderwerpen die worden besproken. Dat geeft ons gelegenheid de voorbereiding zo goed mogelijk te organiseren. Reageer via de mail op
harry.munniksma@gelderland-midden.politie.nl of bel 0318 - 688221. Graag ontmoeten wij u op 23 (of 28 september) aanstaande.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
politie Gelderland-Midden; district West-Veluwe Vallei Harry Munniksma
0318 688 221