Ingezonden persbericht


OneStat introduceert speciale produkten voor het meten van ROI van online marketing campagnes, koopgedrag en zoekmachine marketing.

Amsterdam - 20 september 2004 - OneStat.com ( http://www.onestat.com ), de nummer één provider van on demand website statistieken, maakt vandaag bekend dat het bedrijf speciale on demand diensten introduceert voor het meten van conversies van online marketing campagnes, koopgedrag en zoekmachine marketing. De diensten zijn speciaal ontwikkelt voor online marketeers die in een oog opslag het resultaat van hun online marketing inspanningen willen zien. Dit alles real-time en zonder software te installeren.

OneStat AdWorks en eBusiness bieden tientallen rapportages over conversies, koopgedrag en zoekmachine marketing. Deze belangrijke features helpen marketeers om hun site & online campagnes te optimaliseren en meer leads of klanten te generen. Naast deze features kan men bijv.b. ook zien hoeveel bezoek men krijgt van organische en betaalde zoekopdrachten.

"Meer en meer klanten vragen om betrouwbare on demand website statistieken om hun marketing campagnes, koopgedrag en zoekmachine optimalisatie te meten. Het is een duidelijke trend op het internet dat marketeers willen weten wat het resultaat van hun website of marketing inspanningen is. Met OneStat AdWorks en eBusiness spelen we hier nu op deze vraag in, zegt Niels Brinkman, mede-oprichter van OneStat.com. Onze nieuwe diensten zijn speciaal hiervoor ontwikkelt waarmee wij ook rekening gehouden hebben met de snelle ontwikkelingen op dit gebied en wensen van onze klanten."

Het klanten bestand van OneStat in Nederland bestaat uit bedrijven, onderwijs instellingen en gemeentelijke instellingen. Huidige klanten van OneStat.com in Nederland zijn onder andere Telfort, TU Delft, Het Parool, Arcadis, De Jong Intra Vakanties, Mijnwinkel en Buyitdirect. Daarnaast voorziet OneStat de klanten van Active24 (voorheen Ladot), de grootste hosting provider van Nederland, van duidelijke bezoek rapportages.

In andere landen meet OneStat.com de websites van onder andere het Massachusetts Institute of Technology, Cornell University, Active ISP, La Redoute en engelse tv stations zoals Price Drop en Bid Up TV.

OneStat.com is de nummer een provider van real-time web site statistieken in de wereld. Onze superieure technologie voorziet meer dan 50.000 web sites in 100 landen van duidelijke rapportages. OneStat.com heeft verkoop distributie partners in 25 landen wereldwijd.

Met onze accurate, gedetailleerde en betrouwbare rapportages kunnen wij iedere vraag beantwoorden over het bezoekgedrag aan web sites. OneStat.com geeft executives, webmasters en martketeers antwoorden op vragen zoals:
* Wie bezoekt onze site?

* Hoeveel pageviews, bezoeken, en unieke bezoekers komen er?
* Welke content, produkten en diensten preferen onze bezoekers?
* Hoeveel bezoekers keren terug en hoe vaak?
* Welke zoekmachines en keywords gebruikt men?
* Wat voor soort of technologie gebruikt men om een site te bekijken website?
* Wat is het rendement van onze banner campagnes?
* Hoe indentificeren wij de trends op onze site?
* Hoeveel tijd brengt men op de site door? Opmerking voor journalisten: voor meer informatie kunt u contact opnemen met OneStat.com, Niels Brinkman, Belgieplein 84, 1066 SC te Amsterdam. Telefoon 020 - 77 92 544 E-mail: press@onestat.com Nederlandse web site : http://www.onestat.nl