Politie Drenthe

Maandagmorgen

Hoogeveen 20-09-2004

Beschonken snorfietser gevallen
EMMEN Een 51 jr. man uit Emmen is zondagavond opgenomen in het ziekenhuis nadat hij op de Alerderbrink met zijn snorfiets was komen te vallen. De man had gedronken. In het ziekenhuis nam een arts bij de man een bloedproef af.

Politie vordert rijbewijs is
EMMEN De politie vorderde in de nacht van zondag op maandag het rijbewijs in van een 40 jr. man uit Emmen. De man bestuurde onder invloed een auto. Hij werd gecontroleerd op de Hondsrugweg.

Auto-inbraken
DIEVER Maandagmorgen bleek dat er in Diever op vier plaatsen was ingebroken in autos. Deze stonden geparkeerd aan de Kruisstraat (2x), de Veentjesweg en de Tusschendarp. De inbraken zijn gepleegd tussen zaterdag en maandagmorgen.

BEILEN Ook Beilen werd bezocht door autokrakers. Daar ontdekten maandagmorgen de eigenaars van drie in de Berkenlaan geparkeerde autos dat hun voertuigen waren opengebroken.

Autobrand
EMMEN In de Entingehof in Emmen vloog in de nacht van zondag op maandag een geparkeerde auto in brand. De auto is eigendom van een bewoner van die straat. De oorzaak van de brand is nog niet bekend maar de politie houdt rekening met brandstichting.

Dirk Neef verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdag 17.00 uur.
Tel. 0592-452475 of 06-51 55 7950.