Utrecht stad, 10.30 uur

Utrecht 20-09-2004 - Nieuwsberichten districten Utrecht stad

Man geslagen

UTRECHT- Op zondagmiddag werd een man geslagen door een aantal voetbalspelers. Omstreeks 15.50 uur was een scheidsrechter een wedstrijd aan het fluiten op een voetbalveld gelegen aan de Valparaisodreef. Volgens enkele spelers floot de scheidsrechter niet goed en begonnen hem uit te schelden. De scheidsrechter vond het te gortig worden en besloot de wedstrijd te staken. In de kantine ontstond hierover een discussie en de scheidsrechter werd hier geslagen en geschopt. De politie werd gewaarschuwd en kon twee mannen in de leeftijd van 18 en 30 jaar afkomstig uit Utrecht aanhouden. De scheidsrechter liep verwondingen op aan zijn hoofd en oor. De mannen zijn ingesloten voor verhoor.

Straatroof

UTRECHT - Op zondagavond werd een 16-jarige jongen beroofd van zijn portemonnee.

Omstreeks 22.30 uur liep het slachtoffer uit Rotterdam op het Jaarbeursplein. Hier werd de jongen plotseling aangevallen door 5 jongeren en beroofd van zijn portemonnee. In de portemonnee zat een klein geldbedrag. De jongen heeft aangifte gedaan bij de politie.

Vernieling

UTRECHT - Vijf jongens aangehouden na vernieling.

Op zondagavond omstreeks 23.50 uur kwam een melding binnen dat er mannen over een hek waren geklommen bij een bedrijf gelegen aan de Hugo de Grootstraat.

De politie was met drie autos op de melding afgegaan en troffen drie verdachten aan in de leeftijd van 17 tot 19 jaar afkomstig uit Utrecht. De mannen hadden breekvoorwerpen bij zich. De mannen zijn ingesloten voor verhoor.