Politie Zuid-Holland-Zuid

20/09 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

20-09-2004 - Persberichten District I

RIJBEWIJS INGEVORDERD
DORDRECHT- Op de Vrieseweg is zondagmiddag 19 september een 54-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden. Ze had even daarvoor een geparkeerd staande auto aangereden en was daarna doorgereden. De vrouw bleek erg onder invloed van alcohol en dus is haar rijbewijs ingevorderd.

AUTODIEF AANGEHOUDEN
DORDRECHT- De politie heeft zondagavond 19 september rond 18.00 uur een man (identiteit onbekend) aangehouden die even daarvoor geprobeerd had de auto van een 38-jarige man uit Dordrecht te stelen. Deze man reed in zijn auto op de Provinciale weg, toen hij een kennis zag en even uitstapte om met hem te praten. Hij liep een eindje van zijn auto vandaan en zag vervolgens dat zijn auto wegreed. Hij rende terug en slaagde erin de man die achter het stuur zat uit zijn auto te laten komen die er vervolgens vandoor ging. De aangever heeft de politie gebeld en is tegelijkertijd de man blijven volgen. Even verder op de Provinciale weg is de man door de politie aangehouden.

RUITEN INGEGOOID
DORDRECHT- Zondagavond 19 september heeft een groep jongeren ruiten ingegooid van een school op de Willem de Zwijgerlaan. Toen de politie ter plaatse kwam gingen ze er allemaal rennend vandoor. Twee van hen, 13 en 15 jaar oud afkomstig uit Dordrecht, zijn aangehouden.