Politie Zuid-Holland-Zuid

20/09 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

20-09-2004 - Persberichten District II

AANHOUDING
HARDINXVELD-GIESSENDAM- Maandagmorgen 20 september is 19-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam in zijn woning aangehouden. Hij wordt ervan verdacht samen met een groep jongeren het huis van een 52-jarige plaatsgenote te zijn binnengekomen. Daar hebben ze met spullen gesmeten en hebben ze vernielingen aangebracht. Oorzaak was een langerlopend conflict tussen de zoon van de vrouw en de groep jongeren.

VECHTPARTIJ
ALBLASSERDAM- Een 30-jarige man uit Kinderdijk heeft zondag 19 september aangifte gedaan van zware mishandeling. Dit gebeurde tijdens een vechtpartij op de Dam in Alblasserdam op zaterdag 18 september rond 01.00 uur. De man is verschillende keren in zijn gezicht geschopt en is met een fles op zijn hoofd geslagen. Hij is daardoor bewusteloos geraakt. De ambulance heeft hem naar het ziekenhuis gebracht, waar bleek dat hij een hersenschudding en diverse verwondingen had. De politie heeft de zaak in onderzoek.

KEEPER OVERLEDEN
PAPENDRECHT- Op het Sportpark Slobbegors is zondagmiddag 19 september een 39-jarige man uit Dordrecht tijdens een voetbalwedstrijd onwel geworden en overleden. De man zakte plotseling in elkaar, reanimatie door personeel van ambulances en traumahelicopter mocht niet meer baten.

GETUIGENOPROEP
GORINCHEM- Op verschillende data zijn er bij de ABN Bank aan de Vijfzinnenstraat ruiten ingegooid met haltergewichten. De politie vraagt eventuele getuigen of mensen die meer informatie hebben zich te melden bij de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).

De exacte data en tijden zijn: woensdag 15 september om 17.15 uur, donderdag 16 september om 8.30 en 18.00 uur, vrijdag 17 september om 08.30 uur.