Gemeente Alkmaar


CDA-raadslid mevrouw Wil de Boer overleden

Alkmaar, 20 september 2004

Het gemeentebestuur van Alkmaar heeft met grote verslagenheid kennis genomen van het overlijden van mevrouw Wil de Boer-Nagtegaal, lid van de CDA-fractie van de Alkmaarse gemeenteraad.

Op 51-jarige leeftijd is mevrouw De Boer in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden aan de gevolgen van een ernstige ziekte.

Mevrouw De Boer maakte voor het CDA deel uit van de gemeenteraad van Alkmaar en bekleedde jarenlang tal van functies. Zij was onder meer voorzitter van de raadscommissie Bestuur en Middelen, vervulde in de lokale politiek een belangrijke rol in het dualiseringsproces en was lid van de Vrouwen Advies Commissie die adviseert over interne bouwplannen.

Ook was mevrouw De Boer afgevaardigde voor het provinciale afdelingsbestuur van het CDA en maakte zij deel uit van het schoolbestuur voor het protestants-christelijk basisonderwijs in Alkmaar.

Wil de Boer-Nagtegaal heeft met bijzonder veel inzet en op inspirerende wijze de belangen van de stad in de gemeenteraad en bij het CDA behartigd, aldus het gemeentebestuur.

20 september 2004