Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


20 september 2004


APELDOORN - Motorrijder onderuit

Een 28-jarige Apeldoornse motorrijder ging zondagmiddag op het klaverblad bij Beekbergen onderuit. De man reed rond 16.55 uur in een scherpe bocht in de richting van Deventer, kwam te veel naar links, gleed onderuit, schoof met motor en al in de berm en raakte de vangrail. De motorrijder raakte aan een hand gewond en werd met een ambulance naar het Lukasziekenhuis gebracht. Later bleek de man een gebroken hand en enkele kneuzingen te hebben. De motor raakte totaal vernield. Een getuigen verklaarde dat de man beslist niet te hard had gereden.


APELDOORN - Inbraak in boekenzaak


Onbekenden hebben zondagmorgen geprobeerd in te breken in een boekenwinkel aan de Hoofdstraat. De politie zag tijdens een surveillance rond 10.25 uur dat de ruit van de toegangsdeur was vernield. De politie waarschuwde een medewerkster die constateerde dat er niets was gestolen. Bovendien was de kassa nog aanwezig. De politie vermoedt dat de dieven mogelijk zijn gestoord.


APELDOORN - Politie helpt bejaarde vrouw overeind


De politie heeft zondagavond een bejaarde vrouw in haar woning overeind geholpen. De 95-jarige suikerpatiënte werd rond 18.30 uur duizeling en kwam te vallen. Buren kwamen de vrouw te hulp en reikten haar de medicijnen aan waarna de vrouw zich kon inspuiten. De buren kregen de vrouw echter niet overeind en riepen de hulp van de politie in. Die zette de vrouw in haar stoel en vertrouwde haar toe aan de hulp van de buren.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58



---- --