Politie Amsterdam-Amstelland


Man neergestoken: dader gepakt

20-9-2004. Zaterdagochtend rond 5.00 uur werd bij een vechtpartij in een woning in de Freek Oxstraat een 30-jarige man in zijn bovenarm gestoken. De 25-jarige verdachte werd even later in de woning gearresteerd.

Rond kwart over vier kwamen de mannen thuis na een feestje. Na een woordenwisseling pakte de 25-jarige man plotseling een mes en stak zijn vriend in de bovenarm. Deze vluchtte de woning uit en belde bij een pompstation de politie. Die arresteerde de messentrekker. Neergeschoten na ruzie

---

Man overlijdt na aanrijding

20-9-2004. In de nacht van vrijdag op zaterdag overleed een 39-jarige man aan de gevolgen van een aanrijding. Zijn 34-jarige vrouw en twee kinderen van elf en vier jaar raakten gewond en werden naar een ziekenhuis overgebracht.

Rond middernacht verloor de man op de afrit S-117 de macht over het stuur. Hij kwam tegen een boom tot stilstand. De man overleed ter plaatse. De vrouw raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. De kinderen, die op de achterbank zaten, konden door omstanders uit het voertuig worden gehaald.