Belgacom

Proximus SMS Communicator: sms en sturen met een simpele muisklik

Professioneel sms-beheer van op pc of laptop

Proximus lanceert vandaag de Proximus SMS Communicator voor zijn professionele klanten, een gebruiksvriendelijke sms-toepassing om van op een pc of laptop naar meerdere personen tegelijkertijd sms en te versturen. Zonder veel omwegen kan de klant van zijn computer meerdere sms en standaardboodschappen of andere - versturen naar al zijn medewerkers, verkopers, klanten, leveranciers of leden.

Medewerkers, klanten en leveranciers op een snelle en efficiënte manier bereiken is zeer belangrijk voor KMO s en zelfstandigen. Proximus speelt in op deze behoefte en lanceert daarom de Proximus SMS Communicator, een gebruiksvriendelijke sms-toepassing om van op een pc naar meerdere personen tegelijkertijd sms en te versturen en te ontvangen.

De Proximus SMS Communicator is interessant voor verschillende sectoren en toepassingsdomeinen: en richt zich vooral tot KMO s en zelfstandigen: tandartsen kunnen via sms hun patiënten uitnodigen voor een nieuwe afspraak, handelaars kunnen hun klanten laten weten dat een bestelling is binnengelopen, enz. De bedrijven kunnen de toepassing gebruiken om zowel hun klanten als hun medewerkers te informeren.

Het Proximus SMS Communicator-pakket is een totaaloplossing die alle elementen bevat om sms en van op een computer te kunnen versturen: een cd-rom met de noodzakelijke software en een handleiding, een gsm-modem, oplaadunit, kabel en antenne die op de computer aangesloten worden en de Proximus-SIM-kaart die in de gsm-modem komt.

De klant betaalt 230,17 euro (excl. BTW) voor het totale pakket. De modem heeft een SIM-kaart nodig om de communicatie tot stand te brengen. De klant kan die van de gsm gebruiken, of de bijgevoegde SIM-kaart gebruiken die gekoppeld wordt aan het data tariefplan DATpro waarvan de abonnementskosten 4,96 euro per maand bedragen. De klant kan het abonnement nemen in combinatie met een SMS Pack 50, 150 of 300.

Lanceringaanbod tot 15 november 04:

Als de klant kiest voor de activering van een SMS Pack 300 in combinatie met het data tariefplan het DATpro, is het abonnement gratis gedurende drie maanden (0 euro in plaats van 3 x 4,96 euro (excl. BTW) en betaalt hij gedurende drie maanden 18 euro voor zijn SMS Pack 300 in plaats van 27 euro (excl. BTW).

Informatie voor de pers:

Jean-Luc Van Kerckhoven 02 205 47 19

Frédérique Verbiest 02 205 27 56

0476 60 60 10 - e-mail: press@proximus.net

Op 30 juni 2004 telde Proximus 4 233 286 actieve klanten (1 737 946 abonnees en 2 495 340 Pay&Go-gebruikers). Proximus, de marktleider voor mobiele telefonie in België, is voor 75% eigendom van de Groep Belgacom en voor 25% van Vodafone. Belgacom is opgenomen in de notering van de Eerste Markt van Euronext Brussels, onder BELG .


*Actieve klant = houder van een mobiele telefoon die in de loop van de laatste drie maanden een oproep of een sms heeft ontvangen of verstuurd.