Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


20 september 2004


LOCHEM - Automobiliste gewond door aanrijding


Een 50-jarige automobiliste uit Zutphen raakte zondagavond op de kruising Koedijk;/Lageweg/Nijkampsweg/Elsman Schaddenweg gewond door aanrijding met een 22-jarige automobilist uit Lochem. De vrouw reed rond 18.15 uur het kruispunt op en verleende hierbij geen voorrang aan de man uit Lochem. De vrouw klaagde na de aanrijding over pijn in haar ribben en werd met onbekend letsel naar het Spittaalziekenhuis in Zutphen vervoerd. Beide auto's liepen forse schade op.


LOCHEM - Inbraak in kantine


Onbekenden hebben zondagavond ingebroken in een kantine van een vereniging aan de Koedijk. De daders sloegen rond 21.45 uur een ruit in en braken de deur van de kantine open. De dieven doorzochten alle kasten en namen uit de koelkast enkele flessen met sterke drank mee. De politie stelt een onderzoek in.


LOCHEM - Vechtpartij op voetbalterrein


Een 46-jarige man uit Zutphen en een 24-jarige man uit Zutphen raakten zondagmiddag op het voetbalterrein van de sportaccommodatie aan De Elzelaan met elkaar in gevecht.
De 46-jarige man werd door zijn plaatsgenoot aangesproken over een door hem jaren geleden uitgedeelde kopstoot. De 24-jarige Zutphenaar spuugde de 46-jarige man nu in het gezicht waarop het slachtoffer een kabelslot uit zijn auto haalde en hiermee dreigde. De 24-jarige man gaf de 46-jarige man een kopstoot waarop een gevecht ontstond. De politie scheidde de vechtenden en beide mannen doen aangifte van mishandeling.


BRUMMEN - Politie houdt bromfietsers aan


De politie heeft zondagmiddag op de Eerbeekseweg twee bromfietsbestuurders en een passagier (16, 17 en 18 jaar) uit Dieren aangehouden. De politie zag rond 17.00 uur dat de twee bromfietsen niet waren voorzien van een geel plaatje en dat de 17-jarige passagier geen helm droeg. De politie gaf bromfietsers een stopteken waarop deze er vandoor gingen maar even later toch stopten. De bromfietsen werden voor controle mee genomen naar het politiebureau voor technisch onderzoek.


Einde berichten


Nadere informatie:


Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --