Symantec neemt LIRIC Associates en @stake over

Leiden, 20 september 2004 - Symantec Corp. (Nasdaq SYMC), wereldwijd leider in informatiebeveiliging, neemt twee bedrijven over: LIRIC Associates en @stake. Beide transacties worden naar verwachting in oktober 2004 afgesloten.

LIRIC Associates is een in het Verenigd Koninkrijk gebaseerd consultancybedrijf. Deze organisatie bezit veel expertise in het vaststellen van de beveiligingsbehoefte van zeer complexe, wereldwijde netwerken en het ontwerpen van architecturen en gedragsregels om deze netwerken te beveiligen.

@stake is een digitaal beveiligingsbedrijf dat organisaties helpt hun bedrijfskritische infrastructuur en applicaties te beveiligen. Zo biedt @stake consultancydiensten voor digitale beveiliging en beveiligingsproducten voor analyses en audits. Hiermee worden de risico's van geïnstalleerde technologieën in bedrijfsomgevingen vastgesteld en beheerd.

De complete Engelstalige persberichten kunt u lezen op: http://www.symantec.com/PressCenter/index.html

Over Symantec
Symantec, wereldwijd marktleider in informatiebeveiliging, biedt consumenten, bedrijven en service providers een brede reeks softwareoplossingen, appliances en diensten voor de beveiliging en het beheer van hun IT-infrastructuur. Op de consumentenmarkt is Symantec vooral bekend van producten die onder de naam Norton worden aangeboden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cupertino, Californië, en het bedrijf heeft vestigingen in meer dan 35 landen.Symantec Benelux heeft vestigingen in Leiden (Nederland) en Wemmel (België). Meer informatie over Symantec en haar producten is te vinden op de website: www.symantec.nl.