Verzamelde persberichten

's-Hertogenbosch 20-09-2004

MAN AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING

's-Hertogenbosch - Zondagavond is een 33-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden. De man beledigde twee politiemensen die aan het werk waren in de Mgr. Diepenstraat in 's-Hertogenbosch, terwijl hij hen op zijn snorfiets voorbij reed. Enige tijd later kon de man worden achterhaald. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor is hij heengezonden.

OVERLAST DRONKEN MAN

's-Hertogenbosch - In de nacht van zondag op maandag kort na middernacht werd Achter het Stadhuis in 's-Hertogenbosch een man aangetroffen. Deze man zorgde voor overlast voor andere passanten. Hij stond zich op straat uit te kleden. Bij controle bleek dat de man, 50 jaar en afkomstig uit Vught te veel te hebben gedronken. De man is aangehouden en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij maandagmorgen heengezonden.

AANRIJDING EN GEEN RIJBEWIJS

's-Hertogenbosch - In de nacht van zondag op maandag even na middernacht werd een aanrijding gemeld op de Copernicuslaan in 's-Hertogenbosch. Ter plaatse bleek dat een geparkeerde auto was aangereden. De veroorzaker van de aanrijding was na de aanrijding doorgereden. Korte tijd later werd de auto die de aanrijding had veroorzaakt aangetroffen. De 20-jarige bestuurder uit 's-Hertogenbosch bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

PARKEEROVERTREDINGEN AANGEPAKT

s-Hertogenbosch
In de wijken Haren, Donk, Reit, Buitenpepers, Slagen, Rompert en Herven zijn de afgelopen week 120 bekeuringen uitgeschreven voor parkeerovertredingen in de wijk. Het gaat hierbij voornamelijk om het parkeren op het trottoir en op de groenstrook.

De politie is enige tijd geleden door buurtbewoners geattendeerd op de overlast van het foutieve parkeergedrag. Een maand geleden is de politie gestart met waarschuwingsbriefjes op de voertuigen die in overtreding waren. In de afgelopen week is al een duidelijke verbetering zichtbaar geworden in het parkeergedrag. De politie houdt de komende weken de parkeerders in de gaten.