Alcohol in verkeer

Veghel, Zeeland, Ravenstein 20-09-2004

Veghel - Zondagavond even na 21.00 uur is op de Sluisstraat in Veghel, een 38-jarige man uit Erp bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg de man een rijverbod 5 uur.

-----
Dezelfde avond rond 21.50 uur werd op de Deken van Miertstraat in Veghel, een 37-jarige man uit Veghel bekeurd. Ook hij reed met een auto terwijl hij te vele gedronken had. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 3 uur.

-----
Even na 22.00 uur werd op de Deken van Miertstraat in Veghel een 45-jarige man uit Veghel bekeurd. Ook deze man bleek te veel gedronken te hebben om met een auto te mogen rijden. Naast de bekeuring kreeg hij een rijverbod van 8 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Zeeland - In de nacht van zondag op maandag, even voor 03.00 uur werd op de Boekelsedijk in Zeeland een 67-jarige man uit Zeeland bekeurd. Deze man bleek ook te veel gedronken te hebben om met een auto te mogen rijden. Naast de bekeuring kreeg hij een rijverbod 7 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Ravenstein In de nacht van zondag op maandag is een 39-jarige automobilist uit Veldhoven op de A50 te Ravenstein aangehouden omdat hij met drank op achter het stuur zat. Hij reed op de A50 in de richting van Nijmegen. Door nog onbekende reden verloor de man de macht over het stuur en raakte midden op de rijbaan in een slip. Vervolgens reed hij rechts naast de rijbaan de sloot in. Met hulp van de politie kon de man de auto verlaten. Hierbij bleek dat hij alcohol had gedronken, waarop hij is aangehouden.
Zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.